Dakbedekking plat dak: de mogelijkheden

24/03/2016
Dakbedekking voor een plat dak. Wat zijn dan je mogelijkheden en hoeveel kost dat ongeveer? Ontdek het snel in dit artikel. Klik om verder te lezen!
Lees meer!

Creëer licht en ruimte met een dakraam

06/01/2016
Heeft u ook last van een donkere zolder en wilt u meer kunnen doen op uw zolder? Laat dan een dakraam plaatsen zodat u weer gebruik kan maken van uw zolder.
Lees meer!

Nokverhoging, wat is het precies?

10/11/2015
Een nokverhoging is een goed alternatief voor een dakkapel. Het zorgt voor meer ruimte op uw zolder. Meer weten over een nokverhoging? Lees dan verder.
Lees meer!

Groendak aanleggen, hoe werkt het?

02/09/2015
Een groendak is een milieubewuste en een prima keuze als u groener wilt wonen. Of een groendak geschikt voor uw woning, kunt u hier lezen.
Lees meer!

Dakkapel verhoogt woningwaarde

18/08/2015
Wanneer u een dakkapel laat plaatsen, verhoogt u automatisch de waarde van uw woning. Maar er zijn nog meer voordelen. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Dakonderhoud, hoe zit het precies?

03/08/2015
Een dak moet regelmatig gecontroleerd worden op vuil en overtollige bladeren. Wilt u weten waarop u moet letten? Lees dan verder!
Lees meer!

Onderhoud u uw dak?

14/07/2015
Hoe vaak onderhoudt u uw dak? Veel mensen onderhouden hun dak niet goed genoeg, en de kosten hiervan kunnen daardoor flink oplopen! Lees er hier meer over!
Lees meer!

Besparen op dakpanelen, maar hoe?

06/07/2015
Bent u benieuwd op welke premies u recht heeft bij het laten plaatsen van een nieuw dak? Lees hier meer over dakpanelen en hoe u geld kunt besparen.
Lees meer!

Waarom kiezen voor glazen dakpannen?

22/06/2015
De laatste jaren vindt er veel ontwikkeling plaats in dakbedekking. Zo is er tegenwoordig de glazen dakpan. Lees er hier meer over!
Lees meer!