Dakkapel verhoogt woningwaarde

Mike avatar

Mike op 18-08-2015

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen, verhoogt u automatisch de waarde van uw woning. Naast de waarde verhoogt u ook uw wooncomfort en maakt u uw woning aantrekkelijk voor een eventuele verkoop.

Dakkapel

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw woning

Bij de plaatsing van een dakkapel verhoogt u de waarde van uw woning. Bij een verkoop is het dus verstandig een opbouw te plaatsen. U verhoogt de waarde én trekt de aandacht van potentiële kopers. De aanschafkosten heeft u zo terugverdiend, omdat de waarde van uw woning is gestegen. De kamer waar de dakkapel geplaatst is, is ook een stuk leefbaarder. Dit komt door meer inkomend licht en een vergroot loopoppervlak.

Vergroot loopoppervlak

U creëert meer ruimte door de aanschaf van een opbouw. Waar u eerst misschien een kamer niet optimaal kon benutten, heeft u nu een nieuwe ruimte erbij. U heeft meer ruimte om te lopen u kunt u meters toevoegen aan uw woningoppervlakte.

Meer ruimte & meer licht door dakkapel

Een dakkapel haalt meer licht binnen in uw woning. Een donkere kamer krijgt hierdoor een frisse en ruime uitstraling. Wanneer elke kamer van uw woning bruikbaar is, verhoogt ook dit de waarde van uw huis. Daarnaast zal een dakkapel uw woning altijd verbeteren, niemand wilt een dakkapel laten verwijderen om ruimte in te leveren. Dat maakt een dakkapel een prima investering.

Voordelig een dakkapel laten plaatsen

Wanneer u van plan bent een dakkapel te laten plaatsen raden wij u aan offertes aan te vragen van dakkapel specialisten uit uw regio. Door meerdere offertes aan te vragen van aanbieders bij u uit de regio kunt u tot wel 40% besparen. Deze besparing kunt u doen door meerdere dakkapel specialisten te vergelijken in prijs en kwaliteit.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!