Dakrenovatie

Een heel dak vernieuwen kan een dure klus zijn, dakrenovatie kan daarom een interessante optie zijn. Bij dakrenovatie wordt op beschadigde plekken de oude dakbedekking vervangen voor dezelfde of ander gekozen dakbedekking.

Dakrenovatie

Dakrenovatie hellend dak

Bij renovatie aan een hellend dak wordt dakrenovatie van dakpannen bedoeld. De oude dakpannen worden bij de renovatie verwijderd en ook de panlatten, indien deze zijn beschadigd. Hierna kunnen indien nodig nieuwe panlatten worden geplaatst waarop vervolgens de nieuwe dakpannen kunnen worden gelegd.

Dakrenovatie plat dak

Bij renovatie aan een plat dak, kunnen er twee typen werkzaamheden plaatsvinden. Er kan namelijk een nieuwe laag dakbedekking over de oude heen worden gelegd. Maar de oude dakbedekking kan ook worden verwijderd waarna er een geheel nieuwe dakbedekking geplaatst kan worden. Wanneer er bijvoorbeeld isolatie aan het platte dak dient te worden toegevoegd, dan zal de oude dakbedekking in zijn geheel verwijderd moeten worden.

Renovatiepremie

Wanneer u uw dak laten renoveren door een erkend vakman dan kunt u in aanmerking komen voor een renovatiepremie. De premies die worden gegeven verschillen echter wel van gemeente tot gemeente. Het beste kan dus even bij de eigen gemeente worden gecontroleerd of er in aanmerking kan worden gekomen voor een premie, welke voorwaarden hieraan zijn verbonden en hoe hoog de premie zal zijn.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze dakdekkers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde dakdekkers.
Omdat u van meerdere dakdekkers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dakdekkersklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een dakdekker. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.